Dnes je Pondelok 21.09.2020
  • Meniny má Matúš, zajtra Móric
     
    Váš košík je prázdny
    Veľkoobchod s detským oblečením, www.jasikavelkoobchod.sk
    Pre zobrazenie cien a nákup je potrebná registrácia a overenie predajcom.
    Pri každom nákupe nad 9,96 € s DPH darček zdarma / Pri každom nákupe nad 85,- € s DPH, poštovné a balné zdarma
    tovar na sklade

    Služby zákazníkom

    Ochrana osobných údajov

    Vaše osobné informácie sú chránené.


    Ochranu súkromia a osobných údajov považujeme za prvoradú povinnosť. S osobnými údajmi nakladáme výhradne v súlade s platnou legislatívou.

    Informácie, ktoré zbierame a ukladáme


    Zhromažďujeme osobné údaje, ako je Vaše meno, emailová adresa, poštová adresa, telefónne číslo a číslo mobilného telefónu , pokiaľ nám ho poskytnete. Čas od
    času môžeme tiež zhromažďovať ďalšie citlivé informácie ako je Vaše užívateľské meno a heslo. Akonáhle sa zaregistrujete a prihlásite, už pre nás nie ste anonymní.

    Prečo zbierame a ukladáme informácie


    Informácie, ktoré ukladáme, používame pre prispôsobenie obsahu, ktorý vidíte, pre zlepšenie užívateľského zážitku na našich stránkach.
    Inými slovami, s Vašou pomocou pre Vás chceme vytvárať lepšie služby.

    Ochrana dát


    Realizujeme celú radu bezpečnostných opatrení, ktoré majú za cieľ ochrániť Vaše osobné údaje.
    Používame Secure Socket Layer (SSL) technológiu k ochrane údaju Vašej platobnej karty. Túto technológiu dokážeme poskytnúť aj pre prípravu alebo distribúciu Vášho
    obsahu. Po ukončení platobnej transakcie nie sú citlivá dáta (čísla kariet apod.) nijak ukladané na naše servery.

    Ochrana detí


    Ochrana súkromia tých veľmi mladých je pre nás extrémne dôležitá. Z tohoto dôvodu neukladáme ani nezbierame informácie o tých, o ktorých vieme, že sú mladší ako 13
    rokov a žiadna časť našich stránok nie je upravená tak, aby lákala kohokoľvek mladšieho ako 13 rokov.

    Ako sa s nami spojiť


    Všetky otázky týkajúce sa tohto prehlásenia o ochrane súkromia alebo iných aspektov našej siete webových stránok by mali byť zaslané do nášho právneho oddelenia
    na adresu:
    JASIKA s.r.o.

    Bencúrova 26

    82104 Bratislava

    IČO: 47675527

    DIČ: SK 2024097845


    Právna forma


    Zákazník vyplnením údajov pri registrácii súhlasí s tým, že spoločnosť JASIKA s.r.o. ako správca spracuje uvedené údaje do databázy. Spoločnosť JASIKA s.r.o. sa zaväzuje, že osobné
    dáta získané z registrácie použije výhradne pre internú potrebu v zmysle zákona č. 18/2018 Z.z.., o ochrane osobných údajov. Akékoľvek využitie údajov v rámci
    spoločnosti sleduje cieľ poskytnutia služieb zákazníkom spoločnosti JASIKA s.r.o. a jej prevádzkovaných serverov.

    Osobné údaje zákazníkov nie sú poskytované žiadnym ďalším subjektom.
     
    Odporúčame neprehliadnuť !
    Jasika - Detská móda
    Otváracie hodiny
    Copyright © EshopHouse.sk
    Pondelok: 9:00-15:00
    Utorok: 9:00-15:00
    Streda: 9:00-17:00
    Štvrtok: 9:00-17:00
    Piatok: 9:00-15:00
    Sobota: 11:00-17:00
    Nedeľa: Zatvorené